Amennyiben úgy érzi, hogy az alábbi problémák felmerültek az életében, akkor jó helyen jár. Azzal, hogy itt van, megtette ez első lépést a változás felé. Milyen nehézségekkel fordulhat hozzám?

Önismeret

- életvezetési és pszichológiai tanácsadás, - személyiségfejlesztés, - pályaválasztási nehézségek, - szeretne tovább jutni az önismeret útján

Ha egyszerűen szeretne jobban tisztában lenni saját magával, szeretne hiteles képet kapnia önmagáról.  Ha szeretné tudni, hogy merrefelé tart, vagy mit is szeretne az élettől. Vagy éppen szeretne arról visszajelzést kapni, hogy milyen ember is ön.

Önértékelési problémák

- önbizalomhiányból fakadó problémák, - motiválatlanság, - kiégés, - túlzott stressz reakciók, - kapunyitási pánik,

Ha úgy gondolja és érzi saját magáról, hogy önbizalomhiánya van. Ha nem elégedett saját magával, nehezen tudja saját magát (testét, lelkét) elfogadni, dűlőre jutni önmagával. Ha nem érzi elég jónak magát. Ha kevésnek érzi magát egy feladathoz, egy kapcsolathoz. Ha negatív gondolatai és belső képei vannak önmagával és az életével kapcsolatban.

Hangulati problémák

 - szorongásos- és hangulati zavarok, - indulatkezelési problémák, - kommunikációs problémák a párjával, családtagjaival

Ha sokszor érzi magát levertnek. Ha sokszor olyan reménytelennek tűnik minden. Ha nehezek a mindennapok, egyszer fent, egyszer lent érzése van. Ha érdektelennek mutatkozik a korábbi kapcsolatai, vagy hobbijai iránt. Nincsenek célok, vagy nem elég kitartó az út végigjárásában. Gyakran frusztrált. Nehezen tudja elmondani a véleményét. Úgy érzi nem tud kiállni önmagáért.

Veszteséggel kapcsolatos elakadások

- krízishelyzetek, - veszteségélmények feldolgozása

 Ha elveszített valakit, vagy valamit és nem tud, vagy nehezen tud ezen túllépni. Ha bűntudatot érez, mert nem tett meg mindent, amit lehetett volna. Ha nem tud túllépni egy szeretett személy elvesztésén, egy szakításon, vagy akár valami olyan dolgot veszített el, ami nagyon fontos volt az ön számára.

Párkapcsolati problémák

- társfüggőség, - párkapcsolati problémák

 Nincsen társa, vagy már régóta keres? Párkapcsolatban él, de valami nem működik jól? Féltékenység gyötri?  Párkapcsolatban él, mégis magányos? Ha újból és újból ugyanazokat a "köröket” futja a párkapcsolatában?  Ha tudja, hogy mit kellene tenni és mégsem teszi meg? Párt keresne, de rossz tapasztalatai megakadályozzák ebben? Ha bármelyik kérdésre van igen válasza, akkor érdemes felkeresnie.

Gyermek- és kamaszkori problémák 

- szülőket aggasztó viselkedési formák, - dühkitörések, - motiválatlanság, - új élethelyzetbe kerülés (iskolaváltás, testvér születése, válás), - nehézségek a gyermek környezetében (baleset, haláleset), - pszichés eredetű testi tünetek

 A szülők a legjobb szakértői gyermeküknek: ők ismerik a kezdetek óta, ők töltenek velük a legtöbb időt. Mégis előfordulhat, ha valami baj van, hogy nehéz rálátniuk arra, hogy  mi lehet az oka. Hiszen nem születünk azzal a képességgel, hogy minden helyzetre ismerjük a megoldást, és tudjuk értelmezni nehéz lelki folyamatok működését. Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni, akivel ezekre együtt rájöhetünk.

Ezenkívül, természetesen nagyon sokféle és szerteágazó problémával is találkozom. Ha az ön nehézsége éppen nem tartozik a fenti kategóriákba, akkor is érdemes egy próbát tennie, mert jó esély van arra, hogy találkoztam már hasonló szituációval.

Milyen megoldásokat tudok önnek nyújtani?

A problémáját önnel együtt, mindkettőnk energiáját beletéve tudjuk csak megoldani. Csak így megy, sehogy máshogy. Ha ön így áll hozzá (én mindig), akkor jó eséllyel, idővel közösen a találkozásaink során megoldjuk azt nehézséget, amivel most még nem tud mit kezdeni.

Én a szakértelmemet, a több éves tapasztalatomat, a tudásomat és a hozzáállásomat fogom beletenni. Ha ön hozza a többit, akkor sikerülni fog!

 

 

 

2019  My Joomla   globbers joomla templates