Magamról

Arany Gabriella vagyok, tanácsadó szakpszichológus, okleveles pszichológus, iskola- és óvodapszichológus, life coach, tanár.

Egyéni pszichológiai és életvezetési tanácsadás keretében felnőttekkel, fiatal felnőttekkel, kamaszokkal foglalkozom, akik életük valamely területén elakadtak, lelki válságba kerültek, megoldásokat keresnek és változást szeretnének elérni. Érzelmi, kapcsolati és más lelki és életvezetési problémák megoldásában tudok segíteni.


A krízistanácsadás a szakterületem, így a legtöbb nehéz élethelyzetben a segítségére lehetek, legyen szó egy megterhelő életszakaszról, életmódbeli változásról, traumatikus életeseményről, veszteségről (pl. válás, gyász) vagy kapcsolati krízisről.

Pszichológusi diplomámat a Kolozsvári Babes Bolyai Egyetemen szereztem meg, az ELTE tanácsadó szakpszichológusi szakképzésén, krízis szakirányon végeztem. Tanári diplomámat az egri Eszterházy Károly Egyetemen szereztem, történelem-földrajz szakon. Tanultam életvezetési tanácsadást (life coaching), mediációt, művészetterápiát, meseterápiát, és OH kártya instruktor vagyok.

A képzések mellett nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak a szakmai kompetenciáim fejlődjenek, hanem az önismeretem is, hiszen meglátásom szerint, csak az képes másokat segíteni a nehézségek megoldásában, aki saját lelki működésével is tisztában van.

Szakmai tapasztalatot szereztem multinacionális cégeknél, mind a dolgozói állomány körében, mind pedig HR területen, Gyermekjóléti Szolgálatnál, Pedagógiai Szakszolgálatnál, valamint magánrendeléseimen.